Mye å frakte til båten?

For de fleste som er glade i båt, er det ikke så morsomt å tilbringe mye tid i bilen. Man ønsker heller å være ute på det blå havet, og det er helt forståelig. Men for at båten skal kunne legge fra kai, må den være i tipp topp stand. For å sikre at båten er i god stand, bør man derfor renovere og renholde båten jevnlig – og da trenger man å frakte en del materialer frem og tilbake. Med andre ord, det kan være kjekt med en varebil i tillegg til båt.

Du finner praktiske bilinnredninger hos https://www.worksystem.no, og disse er perfekte om du skal frakte materialer til oppussing … eller familiens bagasje til hele sommerferien. Det blir gjerne med noen bager, og bæreposer med mat, når man skal ut på langtur, og da er det kjekt med mye plass i bilen.

Inspirasjon til turen

Når båten endelig er klar til å legge fra kai, blir spørsmålet: hvor skal du dra? Heldigvis finnes det mange steder du kan dra i Norge som er helt fantastiske. Vi har faktisk et yrende båtliv i Norge og alle er velkomne på havet.

Sørlandet er Norges Syden, og det finnes mange skjulte perler som er perfekte å utforske i båt. Det finnes flere øde øyer som du kan ha helt for deg selv, og de er perfekte når du ønsker å bade eller ha en piknik på land. Bare husk å ta med alt søppelet når du dra derifra. Søppel i havet er et stort problem, og alle båtfolk har et ansvar for å bidra på dette området.

Mange nordmenn har Hurtigruten som den ultimate drømmen, men har du noen gang tenkt på å følge den samme ruten med din egen båt? Dette vil selvsagt ta mye tid, men det lar seg absolutt gjøre. Kanskje du skal høre med familien om de ønsker å gjøre dette sommer? Man må nok nemlig bruke hele sommerferien på turen, spesielt om man ønsker å stoppe flere steder på veien. Bare husk å pakk med deg nok klær, da du skal være borte lenge.

Da gjenstår det bare å si god tur!