Hvordan kan du få det du vil med virksomhetsstyring?

Det er en grunn til at de som tar logistikk lever et liv du bare kan drømme om. De har innsett at ved å bruke teknikkene de lærer på universitetet, så kan de iverksette systemet som gjør at alt går av seg selv. De er ikke på jobb eller hjemme med syke barn, de lever et liv i sus og dus.

Ta Gjert Emil Ingebrigtsen. Han hadde en drøm om å vinne OL. Men han hadde ikke det som skulle til. Dermed startet han en strategisk plan med å trene sønnene sine til suksess. Og, om du ikke visste det, Gjert har jobbet med logistikk i over 30 år.

Har du lyst å seile på de syv hav

Er det jordomseiling som er drømmen, så er det jo bare å si opp jobben og dra av gårde. Men har du råd til det, en seilbåt i havna, kan du å seile, eller kan du noe om sjømerkene? Det fins mange strategier for å få det livet man selv vil. En ting er finansiell styrke.

Ved å bruke virksomhetsstyring kalt CRM system, så kan man øke inntektene sine eksponentielt. Det er flere grunner til det:

  • Kategoriserer kunder etter variabler
  • Lager en adresseliste, levering og mottak
  • Regner ut hvordan distribusjon gjøres effektivt
  • Ordner de administrative dokumentene
  • Ekspanderer nettverket
  • Standardiserer transaksjoner (inputs)

Klarer du som bedriftens utnevnte logistikk-ingeniør å implementere CRM systemet til å fungerer hundre prosent optimalt, så vil du kunne gå av med pensjon allerede nå. Det er fordi ikke alle bedrifter bruker systemet fullt ut.

Vil du bo på en tropisk øy

Fins det noe mer magisk enn å bo på en tropisk øy? Neppe men vi syns du skal vurdere flybilletter nå. For du kan jo bare finne ut hvordan du skal komme deg til sydhavsøya med ditt virksomhets-system. Du har alt klart, så det er bare å reise. Regningene går av seg selv ved hjelp av automatisert betaling, huset er leid ut og gartneren holder også øye med at leietakerne oppfører seg. Du har mange løpende oppdrag du kan håndtere fra den bærbare dataen, men du kan nyte strandlivet uten stress.

Seile hele Norges kystlinje

Du trenger ikke dra til den andre siden av kloden heller. Du kan utforske den norske skjærgården fra Halden til Lofoten. Så kan du mønstre på Hurtigruten og seile mot Svalbard. Eller bli med til Middelhavet, Karibien eller Capp Verde!

Vel tilbake i Lofoten finner du båten din. Den har blitt passet på av en familie du kjenner der oppe. Mannen i huset jobber i en bedrift som ble en god partner for dere, og så forhørte du deg med han. Joda, den ville han gjerne passe på, dersom han fikk lov å bruke den.

Logistikk handler om å ha universell oversikt, til hver minste detalj. Du har vel ikke glemt noe? For mest sannsynlig er du langt til havs for å fange Moby Dick!