Stump røyken – ta heller med snusboksen på båtturen!

Selv om vinteren står for døren er det likevel mange som synes det er helt flott å dra ut på sjøen med båten og nyte de norske fjorder og fiske, lage noe god mat om bord og bare kose seg og nyte stillheten og roen. Ja, riktig lade batteriene etter en stressfull hverdag. Har man gode varme klær med er det ingenting som tilsier at ikke båtturen vil bli en suksess. Men mange av oss sliter med å bli kvitt røykevanene sine og dette kan legge en demper på en ellers fantastisk båttur.

Ta med deg snusen på sjøen

Du kjenner kanskje til det: Du våkner opp i båten om morgenen med kraftig hoste og sår hals. Klærne dine lukter og du kunne ønske at du var sterk nok til å kutte ut hele elendigheten. Men det er enklere sagt enn gjort. Men har du prøvd å heller trappe rolig ned og gå over til snus? For mange var dette utveien og begynnelsen på et sunnere liv i en gladere kropp. Du vil også få forbedret søvnmønster med snus i forhold til tobakk. Selv om snus også er helseskadelig er den ikke på langt nær så skadelig som røyketobakk. Hos Snus.com finner du et omfattende utvalg av snussmaker, typer og du kan faktisk lage din egen! La oss se litt på hva Snus.no har å tilby deg.

Bruk din lokale snusbutikk på nettet

Fordelen med å heller bestille snus direkte fra Snus.no på nettet i stedet for å handle den i din lokale nærbutikk, er at Snus.no har direkte kontakt med flere fabrikker og kan derfor alltid tilby den ferskeste snusen og de nyeste merkene. Prisene de tilbyr er heller ikke å kimse av og du får fri frakt og rask leveringstid på alle varene som du bestiller online.

Snus som et nedtrappingsmiddel for røykestopp

I dag er det mange som sliter med å mestre å slutte å røyke helt. Mange har vært avhengig av sigaretten i mange mange år, og det er ikke bare til å legge røykpakka på hylla og ferdig med den. Nei, det er ikke realistisk da avhengighetsbehovet for nikotin er så sterk. Da er det bedre å trappe rolig ned. Etter en stund vil du være fornøyd med å kun bruke dette, noe som vil forbedre kondisen din.

Båtliv i Norge