Spar penger på strøm – kjøp større båt!

Mange båteiere drømmer om noe litt større og lekrere, som de kan kose seg i om sommeren med familie og venner. Båten er ikke bare en hobby, det er tross alt også et oppholdssted man tilbringer mye tid i. Derfor hadde det vært praktisk å kunne oppgradere til en båt med både soverom og toalett, kanskje også et lite kjøkken? En enkel måte å øke egenkapitalen på er å bruke mindre penger, og det kan du gjøre ved å bruke mindre strøm. Slik kan drømmebåten bli din!

Spar tusener i vinter

Det går an å spare strøm om vinteren uten å fryse. Bruk vinterstiden til å drømme deg bort til neste sommer, med sjøluft og sol i ny båt. Med Tibber kan du nemlig spare masse penger på strøm! Tibber er et digitalt strømselskap, som gir deg full oversikt over strømforbruket ditt gjennom en app på telefonen. Strømmen kommer fra grønne, fornybare strømkilder, noe som kan lette litt på miljøsamvittigheten. Du vil få daglige oppdateringer med innsikt over hvor du kan spare mer strøm i huset ditt. Med Tibber kan du i gjennomsnitt spare 20 %, fordi alt er digitalt, noe som sparer Tibber for driftskostnader. Dessuten tar de ingen fortjeneste! Om vinteren er som kjent strømmen veldig dyr i Norge, og vinteren varer gjerne lenge. Derfor skal du ikke se bort fra at de tjue prosentene du kan spare blir en god slant, som kommer godt med til ny båt.

Spar strøm når du er på båttur

Selv om sommeren kan du spare strøm, når du er i båten. Har du ungdom som er alene hjemme i huset, kan det være greit å passe på at lys blir skrudd av, og at ikke unødvendige penger bli kastet bort på strøm. Det kan du enkelt følge med på fra brygga eller ute på havet, så lenge du har med deg mobilen din.