Røffe merkeklær barna trenger på båttur

Selv om det ennå er tidlig er det mange som lufter båten. Det er mange måneder siden sist den lå på vannet, og akkurat nå er det jo helt utmerket.

Likevel er det stor forskjell på april og juli når det kommer til gode temperaturer. Og fort vekk så blåser det opp til storm på sjøen.

Har du med barna på båttur, er det lurt å ha gode klær slik at de både holder varmen og ikke blir syke.

Jakker

Vi vet at mote er viktig for unge, og derfor har vi tenkt å gi dem tips til noen stilige jakker de kan bruke. Jakkene som oser kvalitet for merkeklær til barn kommer fra brands som Peak Performance, Lyle & Scott og Champion for å nevne noen.

Det er viktig å sette fokus på kvalitet, da dette er noe som kommer til å bli enda dyrere i framtiden. Grunnen er at klesbransjen har gått over til mindre produksjon og bedre miljøkrav. Jakkene er moteriktig, men samtidig svært anvendelige på sjøen, når en kald bris kommer.

Jeans

Mange velger bort jeans på båttur. Men buksene er svært holdbare og passer til båtturer. Man kan ta i ett tak enten det er å rive seil eller dra inn storfisken. En jeans er slitesterk og tåler en trøkk. Brandstore fører kvalitetsmerker som Levi`s, Gant, Diesel, Polo Ralph Lauren med flere.

Det er godt å ha bukser å trekke på når det blir kjøligere på kvelden, om man har gått i land for å spise på en taverna eller lignende ved havna.

Vester

En vest gjør at man kan ha en skjorte eller lett genser under. Man får med frihet og kan både være varm samtidig som ikke for varm. Sail Racing vestene er tilpasset båtturene med seil.

De har den marine blåfargen, samtidig som de har en røff look som forteller at disse barna er sjøvante. Vester fra Young Gina, Calmar og Grunt forteller også omverden at man er sjøfolk.

Valget er ditt – velg kvalitet for røffe merkeklær til barna

Gi barna kvalitetsklær til båtturen, det sparer både miljøet og lommeboka. Å gi barna kvalitet skaper selvtillit. Med klær som de også kan bruke på skole og fritid.