Leie av yacht

De fleste av oss har nok ikke råd til å eie en stor yacht, men det å leie en trenger ikke være utenfor økonomisk rekkevidde. For noen er det nok mer f

De fleste av oss har nok ikke råd til å eie en stor yacht, men det å leie en trenger ikke være utenfor økonomisk rekkevidde. For noen er det nok mer fristende å være på en luksusyacht i Karibien eller ved en gresk ferieøy, snarere enn å dra på pakketur til en full strand. En slik yacht kan sammenlignes med et fem-stjerners hotell, som attpåtil gir deg en ny og vakker utsikt hver dag.

Leie av yacht er populært i forbindelse med bryllup, og det er vanlig at firmaer leier yacht i forbindelse med for eksempel festivaler eller sportslige arrangementer. Dersom dette høres ut som noe for deg, gjelder det å bestemme seg for hvor du vil turen skal gå, og du bør sjekke ut værmeldingen for det aktuelle området.

Det er lite moro å få ferien ødelagt grunnet dårlig båtvær. Flere selskaper tilbyr leie av yacht, til ulike priser. Hva du får med kan også variere. Enkelte yachter inkluderer mat og mannskap, mens andre tilbyr det som tillegg. Uansett hva du ender opp med å gå for, kommer du nok til å få en ganske annerledes ferie.