1 mar

På bøljan blå med Festkongen

Nordmenn elsker båtliv, skjær, holmer, vann, kos og mat. Vi bor i et land med lange båt- og seiltradisjoner for både barn og voksne. Det er ikke uvanlig at de yngste har sine egne småbåter og utflukter. Skjærgården er bare en av perlene langs kysten vår. Har vi ingen båt, kan Festkongen enkelt hjelpe oss med oppblåsbare leketøy, godterier, juicebokser, leker til vann, og vi kan ha en koselig tid i badekaret!

Festkongen og jordomseiling

Hos partyking.no finner du utallige produkter som enkelt kan bli dine. Det er ikke alle som drømmer om jordomseiling alene eller med familien. Med en nyfødt, er nok greit å utsette jordomseiling litt. Ha et flott kjønnsavlsøringsfest med blå og rosa kake, eller hva med en baby shower? Festkongen har alt du trenger til begge disse festdagene samt festlige ballongbuer, ballongbuketter, røykkanoner, kakedekorasjoner og veggdekor i stort antall. En jordomseiling med den minste, og barn i det hele tatt, krever selvfølgelig god planlegging.

Jul og festdager i båt

Med seiling på stort, åpent hav er det selvfølgelig ønskelig at alt går glatt for seg uten de vonde overraskelsene. I land på turen rundt om kan du finne norsk Rema 1000-kjøtt i fryseren! For dager med dårlige vær kan selvfølgelig små gaver og leketøy, tegnesaker og klistremerker, fort gjøre dagen bedre. Hos Festkongen finner du flotte spill for hele familien, i tillegg til morsomme kostymer for pirater i alle størrelser, samt morsomme lyslenker og andre festligheter. Med Festkongen trenger du aldri å kjede deg, snarere tvert imot. Her finner du du alt av kjeks, snacks, godterier, gaver, festartikler for bursdager og høytider i en seilbåt. Snakk om masse vidunderlige opplevelser for alle sammen.

Seiling og båtliv, og spesielt jordomseiling, gir mer enn boklærdom for alle i familien. Det gir læring på en ny måte med land, øyer, folk og kulturer som møtes, og massevis av vidunderlige bilder og minner for livet.

Leave a Reply

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *